Μουσική βραδιά με τους Γιαγκίνηδες, 25 Αυγούστου 2022, 20.30, Πηγή Κατρέλη, Άμφισσα

Σύλλογος Ελιά

Δελτίο Τύπου

Όπως παλιά…

Μέσα στα αντίθετα και τις αντιθέσεις μιας αμφιλεγόμενης εποχής, ο Σύλλογος Ελιά επιστρέφει 7 χρόνια μετά το Φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους, αναζητώντας μια θέση στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.
Την Πέμπτη 25.8.22 κάνουμε μια στάση να θυμηθούμε όσα ξεχάσαμε, τον παλμό της φύσης, τη συνεργασία, την φροντίδα, την ισοτιμία, την έμπνευση.

Με την προσδοκία να δημιουργήσουμε αυτή τη μνήμη της στιγμής σας περιμένουμε στην πηγή Κατρέλη στην Άμφισσα (Οδός Αγίων Αναργύρων), παρέα με τους Γιαγκίνηδες, ένα γνήσιο νεανικό ρεμπετολαϊκό σχήμα με τον Παναγιώτη και τον Σπύρο. Δύο νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες που γνωρίσαμε από τα γλέντια στον Κήπο του Πασά στη Θεσσαλονίκη, τους αγαπήσαμε μέσα από τις αναρτήσεις τους σε facebook και instagram και η καλοκαιρινή τους περιοδεία μας έχει πραγματικά συνεπάρει!
Εσύ είσαι έτοιμος να τους γνωρίσεις και να διασκεδάσεις κι εσύ μαζί μας;

Η δράση μας θα ξεκινήσει στις 19:00 με παιδότοπο, ένα «Ταξίδι χαράς και δημιουργίας» για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, θα ακολουθήσει live στις 20:30 από τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο (Μακαντάσης) και η βραδιά μας θα ολοκληρωθεί από τους Γιαγκίνηδες με ένα γνήσιο γλέντι, όπως παλιά…

Παράλληλα με την εκδήλωση, στο χώρο θα υπάρχει bazaar από την Εστία Άγιος Νικόλαος και ενημέρωση για την αιμοδοσία και τη δωρεά μυελού των οστών από τον Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Με την σκέψη μας στην πρόσφατη καταστροφή μέρους του Παραδοσιακού Ελαιώνα της Άμφισσας δεν θα μπορούσαμε παρά να συνταχθούμε με τις ανάγκες του τόπου μας. Στο πλαίσιο αυτό, βασικός σκοπός της δράσης μας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την υλοποίηση δράσεων το προσεχές διάστημα στον άξονα της πρόληψης για την προστασία ευρύτερα του περιβάλλοντος και του Ελαιώνα μας ειδικότερα.
Μπορείτε να υποστηρίξετε την προσπάθειά μας αγοράζοντας λαχνούς από τα μέλη του συλλόγου μας, σε σημεία πώλησης που θα ανακοινωθούν στη σελίδα μας ή/ και την ημέρα της εκδήλωσης. Την ημέρα της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και οι τυχεροί θα κερδίσουν όμορφα δώρα από τους χορηγούς μας.

Η δράση υλοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμος Δελφών και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. και του Δήμου Δελφών – Δημοτική Ενότητα Άμφισσας, των οποίων την αρωγή, υλική και ηθική, εκτιμούμε πολύ σε αυτό το εγχείρημά μας.